vrijdag 18 november 2016

[Flickr] clembur (Clem B'r Eli) shared a Flickr photo with you

Flickr®

Hi clemedicit

clembur (Clem B'r Eli) shared a Flickr photo with you.

Wapenschild voor Jimmy - 'Samir's joy'

Uploaded by clembur on June 22, 2015
© All rights reserved
Beste Jimmy,

Je zult begrijpen dat het voor een bankier prettig is te weten dat de klant van de bank met het geleende geld een goede zakelijke start heeft kunnen maken. Hierbij ter bevestiging van de overeenkomst gisterenavond in de thuisbank aangegaan een zegel voor de bankpost van jouw kant, te verbinden met het huis in Nador - de bank zal het overige werk wel doen, ga jij nu maar je rustig voelen in het Haarlemse land dat is beter voor het land dat mijn land van herkomst is.

Clef weet zulk soort dingen als waar de mensen nu een keer mee kunnen zitten wel en heeft ppk zo hart voor de zaak gehad, maar tekent wel aan dat veel mensen doorgaans in de Nederlanden niet zo bekend zijn met deze bank-gewoonten die wij thans delen.
Het gaat natuurlijk niet over de munt die à la Maroque courant gerekend wordt, de dinhar geloof ik, dit valutum wordt in ons land niet als courant betaalmiddel beschouwd, daarin willen we liever geen veranderingen brengen maar we zitten nu wel met de gebakken peren dat we niet met dinhars kunnen rekenen - zoals jij dat al inzag gaat het erom, dat de conférence peren heden op de keukentafel liggen en zij zullen over enkele dagen rijp zijn.
Vertel maar aan de politieke commentatoren dat le Clef in verband met het gesignaleerde machtsvacuüm ten aanzien van de Marokkaanse Nederlanders, onder andere dan, daarom zo te werk is gegaan, dat de Clem zijn profielfoto in Facebook heeft veranderd van het idioom voor 'landschap van herkomst' naar het eeuwige teken voor het land van bestemming in Nederland.Indien Jij er even naar kijken wilt, het zal dan gaan dat kijken van jou over die merkwaardige persoon die opdracht heeft gegeven het Mauritshuis in Den Haag te laten bouwen en die nog altijd als een Sinterklaas zijn gewone werkterrein aanbiedt en wenst uit te breiden, nu dus krijgen wij de avonturen te zien van Johan Maurits in Marokko, ik verzeker je, dat wordt een goede zaak maar is het niet de kat die bijt dan is het wel de hond, mooie boel is dat voor Clement.

Tot wanneer de huidige relatie duurt? Joost mag het weten, maar ik heb mij voorgenomen dat we doorgaan net zo lang totdat er voor ons geen acute problemen meer zijn, ik weet, je bent wat ongeduldig, maar je weet ook dat er van de kortste soura in de Koran niets af te dwingen valt, nog bedankt voor de toelichting in deze.

Voor het overige laat ik de vervoeging van onze zaak aan jou over, het spreekwoord luidt: 'Nederland, let op Uw zaak' en dat is jou geworden tot een taak - heet hij zó?

met een groet in de nacht van Michael Clemens de Buer van Buerlingen en Nador/

heart: 'are you serious about this?' miss May - uit haar nieuwe serie: 'zien soms even'

P.S. alleen een kunstenaar kan met de schoonheid omgaan zoals het de schoonheid toekomt. Chartaal is mooier dan giraal, laten we wél wezen.


Just follow this link to see and comment on this photo:
You received this email because a Flickr member wanted to share something with you. To report abuse, click here.

Flickr is a global photosharing community. Learn more.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten